Online: 78 Witaj, zaloguj się do naszego serwisu lub zarejestruj się i załóż bloga!

puste konta

Odpowiedz
Autor Post
Anndzia
Anndzia

Napisany: 01.07.2010 19:32

hej

najbardziej denerwującą rzeczą na tym portalu z jaką niestety sie ostatnio spotkałam jest wygrywanie pojedynków przez przykład 15kont bez danych. dla mnie to totalnie bez sensu ale i tak jest to irytujące :) nie można by było zrobić coś typu masz konto normalne, zwyczjne z danymi, zdjęciami, możesz brać udział w pojedynku =wiec możesz głosować, nie bierzesz udziału bo nie posiadasz danych, fotek = nie głosujesz w innych pojedynkach?!!

to samo proponowała bym co do oceniania, możesz byc oceniany= możesz ocreniać.

Co o tym sądzicie????

pozdrawiam
Kondini
Kondini

Napisany: 01.07.2010 23:57

nie przejmuj się pojedynkami.

powiem tylko, że to nie jest portal służący do dowartościowania się

zarówno średnią jak i pojedynki miej głęboko ;)

sam pomysł oczywiście słuszny.

Anndzia
Anndzia

Napisany: 02.07.2010 17:11

szczerze nie przejmuje się tym, zwłaszcza średnią, tylko nie potrafie zrozumieć dziewczyn, które najpierw "wyzywają" kogoś na pojedynek a później w taki sposób go wygrywają...

powiem szczerze, ze gdy przegrywam w sposób normalny, uczciwy nie mam z tym najmniejszego problem, ale gdy tak jak ostatnio po pojedynku sprawdziłam "jak kto głosował" zupełnie z ciekawości to byłam pod wrażeniem jak zobaczyłam 15 pustych kont głosujących jeden po drugim.

jeśli nie umie się ktoś bawić czy rywalizować w sposób uczciwy to po co w góle to robić?

czy taka wygrana może poprawić nastrój, czy przynieść satysfakcje???

sandrusiaa007
sandrusiaa007

Napisany: 02.07.2010 18:49

Skoro się tym `niby` nie przejmujesz, po jakiego uja ten temat ?
Anndzia
Anndzia

Napisany: 02.07.2010 22:50

po to, żebyś się pytała! coś jeszcze?

co się tak zirytowałaś??? pewnie następna wielbicielka oszustw ;) heh

Belormoroth
Belormoroth

Napisany: 03.07.2010 07:48

Kazdy ma prawo posiadac 3 konta i jego sprawa czy sa one puste czy tez nie. Jesli jednak posiada ich wiecej wtedy dopiero zgoszenie regulaminu i ewentualny blok.
sandrusiaa007
sandrusiaa007

Napisany: 21.07.2010 00:22

Anndzia taaak, codziennie mam nowy pojedynek i lasze sie o glosy. biedna jestes.
kapekp24
kapekp24

Napisany: 01.10.2010 14:32

I co może ciągle wygrywasz?
sandrusiaa007
sandrusiaa007

Napisany: 03.10.2010 18:50

nie. [znaki]

Napisz odpowiedź

Musisz być zalogowany, aby móc odpowiadać na tematy.
© 2012 LookMe.pl, wszelkie prawa zastrzeżone. Wszelkie materiały w profilu są własnością użytkowników, którzy zaakceptowali regulamin. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za zamieszczone materiały. Strona wygenerowana w 0.0332 s, cache: 2, zapytań do bazy: 4, core: 54 Agencja Reklamowa