puste konta
Odpowiedz| Autor | Post |
|---|---|
|
Napisany: 01.07.2010 19:32 hej najbardziej denerwującą rzeczą na tym portalu z jaką niestety sie ostatnio spotkałam jest wygrywanie pojedynków przez przykład 15kont bez danych. dla mnie to totalnie bez sensu ale i tak jest to irytujące :) nie można by było zrobić coś typu masz konto normalne, zwyczjne z danymi, zdjęciami, możesz brać udział w pojedynku =wiec możesz głosować, nie bierzesz udziału bo nie posiadasz danych, fotek = nie głosujesz w innych pojedynkach?!! to samo proponowała bym co do oceniania, możesz byc oceniany= możesz ocreniać. Co o tym sądzicie???? pozdrawiam |
|
|
|
|
Napisany: 01.07.2010 23:57 nie przejmuj się pojedynkami. powiem tylko, że to nie jest portal służący do dowartościowania się zarówno średnią jak i pojedynki miej głęboko ;)
sam pomysł oczywiście słuszny. |
|
Napisany: 02.07.2010 17:11 szczerze nie przejmuje się tym, zwłaszcza średnią, tylko nie potrafie zrozumieć dziewczyn, które najpierw "wyzywają" kogoś na pojedynek a później w taki sposób go wygrywają... powiem szczerze, ze gdy przegrywam w sposób normalny, uczciwy nie mam z tym najmniejszego problem, ale gdy tak jak ostatnio po pojedynku sprawdziłam "jak kto głosował" zupełnie z ciekawości to byłam pod wrażeniem jak zobaczyłam 15 pustych kont głosujących jeden po drugim. jeśli nie umie się ktoś bawić czy rywalizować w sposób uczciwy to po co w góle to robić? czy taka wygrana może poprawić nastrój, czy przynieść satysfakcje??? |
|
Napisany: 02.07.2010 18:49 Skoro się tym `niby` nie przejmujesz, po jakiego uja ten temat ?
|
|
Napisany: 02.07.2010 22:50 po to, żebyś się pytała! coś jeszcze? co się tak zirytowałaś??? pewnie następna wielbicielka oszustw ;) heh |
|
Napisany: 03.07.2010 07:48 Kazdy ma prawo posiadac 3 konta i jego sprawa czy sa one puste czy tez nie. Jesli jednak posiada ich wiecej wtedy dopiero zgoszenie regulaminu i ewentualny blok.
|
|
Napisany: 21.07.2010 00:22 Anndzia taaak, codziennie mam nowy pojedynek i lasze sie o glosy. biedna jestes.
|
|
Napisany: 01.10.2010 14:32 I co może ciągle wygrywasz?
|
|
Napisany: 03.10.2010 18:50 nie. [znaki]
|