Online: 29 Witaj, zaloguj się do naszego serwisu lub zarejestruj się i załóż bloga!

Ranking i bitwy-apel.

Odpowiedz
Autor Post
anielica19
anielica19

Napisany: 17.06.2010 22:43

Wiem, że może moderator mnie za to zablokować, albo usunąc ten post, ale mam apel. Nie oceniajcie tylko po fotkach, po to jest opis, aby oszacować całego czlowieka. Zdjęcie nic nie mówi nam o czlowieku, a wiadomo, że ważniejszy jest charakter. Taki mój mały apel.
SpeedDeath
SpeedDeath

Napisany: 17.06.2010 22:55

Ten Twój ''apel'' jest dosyć bezsensowny. To jest jedenz tych portali, w których ocenia się po wyglądzie. Poza tym każdy może sobie wstawić super, mega boski opis i tym samym zrobić z niego niezłą bajkę na dobranoc. To co tutaj napisałaś nic nie da i nie zmieni.
Post edytowany 1 razy, ostatnio 17.06.2010
Belormoroth
Belormoroth

Napisany: 17.06.2010 23:24

Anielica te portale sa do oceniania zdjec a nie charakteru.

Jak chcesz zeby ktos ocenil Twoj charakter to pytaj znajomych.

anielica19
anielica19

Napisany: 18.06.2010 08:18

Jak uważacie, ja jednak uważam, ze da się tutaj odróżnić w opisie "kopiuj klej" a swoją inwencję Twórczą. Wiem iż, że jest to potal, na którym ocenia się zdjęcia, ale jeżeli ktoś wpadł na pomysł aby dodać opis do profili, to chyba nie jest jednak tak oczywiste. Przyznajcie, że często nie chce Wam się czytać.

Szanuję Wasze zdanie, ale jednak jestem romantyczką, osoba z sercem i uważam, ze powinniśmy oceniać nie tylko wygląd "książki", lecz jego zawartość również, to ona nam pokazuje kim jest dana osoba.

SpeedDeath
SpeedDeath

Napisany: 18.06.2010 10:36

Ja czytam opisy, ale właśnie w 90% są to jakieś bezsensowne wierszyki typu ''jestem boski, jestem extra, każdy mnie lubi, jestem szalona/y''. Poza tym są ludzie, którzy po prostu nie umieją siebie opisać. Mogą napisać to co oni myślą o sobie, ale za to otoczenie postrzega ich inaczej i wtedy jego opis też można uznać za - w pewnym stopniu - kłamstwo. To co napisałaś nic nie da. Tutaj charakteru nie sprawdzisz.
anielica19
anielica19

Napisany: 18.06.2010 11:00

Uważam jednak, ze sprawdzić. Kopiując wierszyki, pokazujesz brak wyobraźni, już jedna cecha :) Szczerość widać. Sposob piswoni, też świadczy o osobie :) Chociaż racja, tutaj ocenia się ludzi po zdjęciach, ale i tak apelu nie zmienię. Moja wada, jestem uparta. Chociaż w połowie masz rację.
SpeedDeath
SpeedDeath

Napisany: 18.06.2010 19:18

Ja również jestem uparta. Myślę, że mam całkowitą rację. Naturalne, że jeśli ktoś komuś innemu się nie spodoba z wyglądu, a ma boski opis, to lepiej oceniać po zdjęciu, bo to widać, a nie wiadomo czy opis jest prawdą.
anielica19
anielica19

Napisany: 18.06.2010 20:41

Zdjęcie równiez nie wiadomo czy jest pradwziwe :)
SpeedDeath
SpeedDeath

Napisany: 18.06.2010 21:12

Ale po to jest by je oceniać.
Control
Control

Napisany: 19.06.2010 15:14

Apel laski ktora sama nie dostaje dobrych ocen zdjec.
anielica19
anielica19

Napisany: 19.06.2010 19:14

Control, jak wiem, nie znasz hasła do mojego profilu, a wiec nie wiesz czy dostaję niskie oceny!!!! Więc pomyśl co piszesz ,grzecznie Ci tak odpiszę. Nie jestem "laskom" lecz dziewczyną. Wypraszam sobie.
Post edytowany 1 razy, ostatnio 19.06.2010
Control
Control

Napisany: 19.06.2010 19:22

Racja nie wiem ale widzę Twoje zdjecia ;)) Nie mam zamiaru Cię obrażac ale jak zamiar zaczynac jakis temat to chociaz sensowny bo póki co niczym sie nie popisalas.
anielica19
anielica19

Napisany: 19.06.2010 19:29

Contriol, wybacz one są najsenswoniejsze ze wszystkich!! Zdjęcia moje, dziecko o gustach się nie dyskutuje. Ty na razie nie dodałaś swoich zdjęc, tylko jakiś modelek, więc odbij małolata! Popatrz sobie tematy i rusz głową, a dowiesz się, że są senswone!!! Wybacz, ale temat o trzech świnkach jest bardzo mądry! Nawet ten przykład bajki podają na studiach!! A średnia jak srednia! Nie jestem tutaj dla średniej, a wydaje mi się, że moja i tak nie jest niska, chociaż jestm tutaj dopiero2 dni. Zresztą to nie jesy temat na forum, masz ale napisz na priiv. Tylko rada, rusz głąwą.
Control
Control

Napisany: 19.06.2010 19:43

Modelek? Dziecko? Taa... Zauważ że na zdjeciach jest jedna i ta sama osoba i niespodzianka to ja. Jesli chodzi o sensownosc tego tematu to juz sie nie wypowiadam bo ilosc osob ktora odpowiedziala na niego mówi sama za siebie. Poza tym sama poprawiasz innych jeśli chodzi o błędy a tak na prawdę Ty popelniasz nich od groma. ;] Pozdrowienia i miłego przerabiania trzech swinek sam na sam ze sobą.
sandrusiaa007
sandrusiaa007

Napisany: 20.06.2010 11:56

anielica sugerujesz że to nie jej zdjecia tylko modelki? a skad wiesz ze Control nie jest modelką?

Skoro jest piękna i moze sie pochwalic swoja uroda to wstawia takie zdjecia a nie inne.

a jesli Ci coś nie pasuje i twierdzisz ze to fake to zglos do weryfikacji i admin jesli bedzie to uwazal zastosowne takową przeprowadzi.

Temat bez sensu bo wszyscy tu oceniaja nie charakter a zdjecia.

ot co.

Napisz odpowiedź

Musisz być zalogowany, aby móc odpowiadać na tematy.
© 2012 LookMe.pl, wszelkie prawa zastrzeżone. Wszelkie materiały w profilu są własnością użytkowników, którzy zaakceptowali regulamin. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za zamieszczone materiały. Strona wygenerowana w 0.0440 s, cache: 2, zapytań do bazy: 4, core: 54 Agencja Reklamowa