Niedojrzałość emocjonalna.
Odpowiedz| Autor | Post |
|---|---|
|
Napisany: 17.06.2010 13:52 Witam Was. Często spotykam się z takimi osobami w internecie.Nawet tutaj spotkałam się z taką Panią, co zwrócilam Jej uwagę, ze w opisie ma błąd ortograficzny, a Ona abym spojrzala w lustro. Skąd tacy ludzie się biorą. Czy w tym wieku nie ma osób, które nie posiadają wartości jak 13 letnie dzieci(wygląd, kasa,szpan). Kogo to jest wina, że kiedy mądra osoba zwraca Nam uwagę, my jej ubliżamy z powodu urody,ubrania itp? Czy teraz to jest ważne kiedy poznajemy człowieka. Dlaczegóż ludziom wydaje się, ze są idealni i nie umieją przyjąć do siebie konstruktywnej krytyki. Reagowanie na nią pokazuje w jakim wieku jesteśmy emocjonalnie.
|
|
|
|
|
Napisany: 17.06.2010 23:04 No cóż w tych czasach wygląd jest ważny, nie oszukujmy się. Zanim pozna się człowieka, oceniamy go po wyglądzie i tak już raczej zawsze będzie. No cóż zdarzają się ludzie, którzy nie potrafią przyjąć do siebie krytyki. Już szczególnie masa jest takich ludzi właśnie w interncie.
|
|
Napisany: 18.06.2010 08:19 Tutaj się zgodzę. Wygląd się liczy( nie dla mnie, ale nazywają mnie "inną"), ale dla wielu ludzi owszem. Tylko te jednostki umieją nie oceniać wyglądem drugiego człowieka.
|
|
Napisany: 18.06.2010 10:37 Na pewno zwracasz w jakimś stopniu uwagę na wygląd, aczkolwiek albo sama tego nie wiesz, albo po prostu nie chcesz się do tego przyznać.
|
|
Napisany: 18.06.2010 10:57 Nie zwracam. Nie wybieram moich znajomych z powodu wyglądu, albo moich partnerów. Może na wyglad, na jakies cechy charakterystyczne, kolor bluzki, dodatek, kolor wlosów, itp, ale nie oceniam i nie dobieram w ten sposob znajomych.
|
|
Napisany: 18.06.2010 19:22 Powiedzmy, że stoi przed Tobą dwóch chłopaków. Jeden, który nie wie co to mydło, pryszczaty i ogólnie szkoda gadać. Drugi przystojny i przyjemny dla oka. Obydwaj do Ciebie się uśmiechają itp. Do którego podejdziesz? Tylko szczerze.
|
|
Napisany: 18.06.2010 20:40 Szczerze. Temu drugiemu kupię mydło i powiem prosto w twraz!!Zajme się tym drugim. Chociaż pierwszy kuszący. Może i bym wybrała pod jakimś względem przytojnego, ale na pewno nie zostawiłabym tego pierwszego chłopaka bez niczego. Podeszłabym i porozmawiała. Mnie nie wytłumaczysz. Ja rozumiem Twoj przekaz, ale ja jestem tak dobrą osobą, że uwierz mi nie zwtacam na to uwagę!!! Jestm na dodatek straszną romantyczką!!
|
|
Napisany: 18.06.2010 21:14 Taa... Mogłam oczekiwać takiej odpowiedzi, aczkolwiek nie jestem pewna tego ile prawdy jest w Twoich słowach. Zresztą mało mnie to interesuje. Tak czy siak, tym postem (ani niczym innym) świata nie zmienisz. Są ludzi płytcy i powierzchowni jednakże są też Ci drudzy, z którymi warto przebywać.
|
|
Napisany: 20.06.2010 12:31 nastepnym razem nie zwracaj :) wypraszam sobie wiek tez kiedys mialas 13 lat hahaha xd nie kazdy lubi jak sie uwage zwraca |
|
Napisany: 06.07.2010 07:52 zostawię to wszystko bez komentarza :D Jestem za Bardzo romantik :P hehe
|
Napisz odpowiedź
Musisz być zalogowany, aby móc odpowiadać na tematy.