Online: 53 Witaj, zaloguj się do naszego serwisu lub zarejestruj się i załóż bloga!

Przywitania!

Odpowiedz
Autor Post
anielica19
anielica19

Napisany: 17.06.2010 11:28

Tutaj witamy się i piszemy coś o sobie. Pochwal się i daj się poznać.
Belormoroth
Belormoroth

Napisany: 17.06.2010 23:28

Ciekawy pomysl na temat ;]

Nick: Belormoroth (Radziej Acer i Carniveau)
Hobby: Grafika, Recenzje, Filmy, PHPbb, HTML
Muzyka: Każda za wyjątkiem:
- Nowego Hip-Hopu
- Nowego Techno
- Reggae + SKA
- Punk Rocka

Na lookme trafilem przypadkiem i tu zostalem ;]

anielica19
anielica19

Napisany: 18.06.2010 08:14

Recenzje pod jakim względem?? Zawodowym?? Ciekawi mnie dlaczego nie lubisz nowego techna??

Ja jestem zaś Izabela. Lat 20 :) Przywitałam do Was ze świętego miasta-Częstochowa.

Interesuję się sprawami życiowymi( tak niefachowo pisząc)-Psychologia, pedagogika, filozofia,socjologia,poezja, religia.Oczywiście również pospolite mam zainteresowania: Żużel, jazda figurowa na lodziem taniec, muzyka, trochę siatkówka, czasem piłka nożna. Nie lubię Boksu!!!!

Co ja tu robię:D A właśnie szukam ciekawych miejsc dla mnie i oryginalnych osób :)Pozdrawiam :)

grubo
grubo

Napisany: 20.06.2010 23:28

hobby:elektronika,dobre kino,filmy,gry sportowe,gry mmorpg (kiedys teraz żadko) no i sport z deka,podróże sachochodem :)

ulubione piwo:warka

ulubione czipsy:lays śmietana i szczypior i te z biedrony tez dobre

SpeedDeath
SpeedDeath

Napisany: 20.06.2010 23:59

No to ja też xd

Mam na imię Roksana, wiek ściśle tajny. Pochodzę z takiej świętej wsi (tak jak anielica xd) Częstochowa. Interesuję się wszystkim co zwązane z malarstwem i plastyką. Prócz tego kocham zwiedzac różne ciekawe miejsca, bo trudno usiedzieć mi długo w jednym miejscu xd Wszędzie muszę wepchnąć swoje trzy grosze, a czasem narzucam innym swoje zdanie. Uzależniona od truskawek, soku pomarańczowego i wszelakich sałatek (taaak jem zielsko ^^). Prócz tego, że często mi odbija to chyba nie jest ze mną tak źle, bo ludzie aż tak bardzo na mnie nie narzekają.

placzaniola
placzaniola

Napisany: 21.06.2010 16:35

teraz ja :P

Kamila ,lat ... a po co pisac jak i tak wiekszosc ludzi nie uwierzy ile mam :P:P Jestem z Wrocławia...

Hobby : pływanie , nurkowanie, muzyka rock ;p oraz filmy grozy, lubie czytac mroczna poezje ,

Tez kocham chipsy lays:*:***

ZALETY: punktualna,odpowiedzialna,szczera,pomocna,wrazliwa

WADY: uparta jak osioł, agresywna?,

Normalny
Normalny

Napisany: 21.06.2010 18:22

Wiek: 20 , Kraków Imię: Krzysiek Hobby: Koszykówka, Deska, Siłownia, Muzyka. Muzyka: Rap Co tu robię?: Lubie poznawać nowe osoby. ;>
sandrusiaa007
sandrusiaa007

Napisany: 23.06.2010 19:54

Sandra.

Nie chce żebyście mnie znali.

nie lubie Was:)

joł

PiotrusPan
PiotrusPan

Napisany: 24.06.2010 11:10

MY Ciebie tez ; D
sandrusiaa007
sandrusiaa007

Napisany: 24.06.2010 21:22

no to słit ;*
PiotrusPan
PiotrusPan

Napisany: 25.06.2010 08:02

oj przecież żartuje

a Ty nie wsiąkaj wszystkiego ja gąbka !; P
Kondini
Kondini

Napisany: 26.06.2010 11:37

wita Was sKooler. szerzej znany na forum konkurencyjnego portalu ^^

Zainteresowania: Sport, o tak, ze wskazaniem na piłkę nożną xd

Muzyka: ogólnie słucham dość cięzkich brzmień, lecz starymi kawałkami WWO też nie pogardzę.

Trafiłem tu w podobny sposób co Anubi... ehm przepraszam Belormoroth ;]

terpsychora
terpsychora

Napisany: 26.06.2010 13:07

Martyna, lat .. ileś tam zgubiłam rachubę. Lubię jeść. Bardzo lubię jeść i dlatego żyję. Gdyby nie było dobrego jedzonka, to moje życie nie miałoby sensu xD A jak za dużo zjem, to sobie potańczę (dancehall, hip hop) i wszystko spalę. Jeśli chodzi o muzykę, to lubie sobie reggae (stare dobre polskie reggae, a nie jakieś soundsystemowe gówno ;p) dancehall, ska, troche rocka i metalu zależy co wpadnie w ucho. Nie znoszę za to techna i wszystkiego pochodnego, bo boli mnie od tego głowa. Bardzo lubie też przebijać sobie różne części ciała. Potocznie zwane to jest piercingiem. Zaczęło się od wargi, a teraz jest to moim nałogiem poniekąd xD Dobra starczy bo nikomu nie będzie chciało się tego czytać xD
Hodzio345
Hodzio345

Napisany: 06.07.2010 08:13

Witam Jestem Karol mam dwójkę z porzodu z tyłu zero :D ale czuje się na lajcie;)
Dla znajomych jestem Hodzio. Lubię pracować. Mieszkam Nieopodal Wroclove:D Dokładnie Świdnica noo ale że Świdnica to dziura to dałem Wrocław;D Lubię zabawę tańce Hulanki Swawole :D Jak pić piwo to tylko LECH Nie jedno a sześć:D

Muzyka to moja sensi którą się napawam :D Słucham Reggae Hmmm Reggae :D do tego DanceHall noooo i wszystko co podchodzi pod te klimaty:D Bob One <3 MIŁOŚĆ SENSI MUZYKA :D A JAMAL ma największe uznanie jego nuta pt: kiedyś będzie na więcej Zdobyła sobie w moich oczach respekt

Jedni mówią na to ganja inni mówią na to kali inni znowu marichuana a to się poprostu pali :D

Od czasu do Czasu posłucham sobie na lajcie Disco Polo:D

Riki tiki narkotyki
siubi dubi Baflo house
jako tako szacher macher
będzie pom pam mówie wam

A tyrafiłem tu Nawet nie wiem jak :D xD noo ale jestem:D

Szalony wesoły na lajcie wszystko ;) Piękne panie pozdrawiam ;) Całuje i zapraszam

Ayane
Ayane

Napisany: 07.07.2010 00:16

Dorota, lat 13. :>

Pochodzę z dziury zabitej dechami, której nazwy nawet nie odmienicie. :]

Ze sportów preferuję tylko siatkę. ;)

Lubię fotografować, przerabiać zdjęcia itp.

Przywędrowałam tu za sprawą PiotrusiaPana, który polecił mi tą stronę na konkurencyjnej. ;)

Napisz odpowiedź

Musisz być zalogowany, aby móc odpowiadać na tematy.
© 2012 LookMe.pl, wszelkie prawa zastrzeżone. Wszelkie materiały w profilu są własnością użytkowników, którzy zaakceptowali regulamin. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za zamieszczone materiały. Strona wygenerowana w 0.0321 s, cache: 2, zapytań do bazy: 4, core: 54 Agencja Reklamowa