Przywitania!
Odpowiedz| Autor | Post |
|---|---|
|
Napisany: 17.06.2010 11:28 Tutaj witamy się i piszemy coś o sobie. Pochwal się i daj się poznać.
|
|
|
|
|
Napisany: 17.06.2010 23:28 Ciekawy pomysl na temat ;]
Nick: Belormoroth (Radziej Acer i Carniveau) Na lookme trafilem przypadkiem i tu zostalem ;] |
|
Napisany: 18.06.2010 08:14 Recenzje pod jakim względem?? Zawodowym?? Ciekawi mnie dlaczego nie lubisz nowego techna??
Ja jestem zaś Izabela. Lat 20 :) Przywitałam do Was ze świętego miasta-Częstochowa. Interesuję się sprawami życiowymi( tak niefachowo pisząc)-Psychologia, pedagogika, filozofia,socjologia,poezja, religia.Oczywiście również pospolite mam zainteresowania: Żużel, jazda figurowa na lodziem taniec, muzyka, trochę siatkówka, czasem piłka nożna. Nie lubię Boksu!!!! Co ja tu robię:D A właśnie szukam ciekawych miejsc dla mnie i oryginalnych osób :)Pozdrawiam :) |
|
Napisany: 20.06.2010 23:28 wiek:18 hobby:elektronika,dobre kino,filmy,gry sportowe,gry mmorpg (kiedys teraz żadko) no i sport z deka,podróże sachochodem :) ulubione piwo:warka ulubione czipsy:lays śmietana i szczypior i te z biedrony tez dobre
|
|
Napisany: 20.06.2010 23:59 No to ja też xd Mam na imię Roksana, wiek ściśle tajny. Pochodzę z takiej świętej wsi (tak jak anielica xd) Częstochowa. Interesuję się wszystkim co zwązane z malarstwem i plastyką. Prócz tego kocham zwiedzac różne ciekawe miejsca, bo trudno usiedzieć mi długo w jednym miejscu xd Wszędzie muszę wepchnąć swoje trzy grosze, a czasem narzucam innym swoje zdanie. Uzależniona od truskawek, soku pomarańczowego i wszelakich sałatek (taaak jem zielsko ^^). Prócz tego, że często mi odbija to chyba nie jest ze mną tak źle, bo ludzie aż tak bardzo na mnie nie narzekają. |
|
Napisany: 21.06.2010 16:35 teraz ja :P Kamila ,lat ... a po co pisac jak i tak wiekszosc ludzi nie uwierzy ile mam :P:P Jestem z Wrocławia... Hobby : pływanie , nurkowanie, muzyka rock ;p oraz filmy grozy, lubie czytac mroczna poezje , Tez kocham chipsy lays:*:*** ZALETY: punktualna,odpowiedzialna,szczera,pomocna,wrazliwa WADY: uparta jak osioł, agresywna?,
|
|
Napisany: 21.06.2010 18:22 Wiek: 20 , Kraków
Imię: Krzysiek
Hobby: Koszykówka, Deska, Siłownia, Muzyka.
Muzyka: Rap
Co tu robię?: Lubie poznawać nowe osoby. ;>
|
|
Napisany: 23.06.2010 19:54 Sandra. Nie chce żebyście mnie znali. nie lubie Was:) joł |
|
Napisany: 24.06.2010 11:10 MY Ciebie tez ; D
|
|
Napisany: 24.06.2010 21:22 no to słit ;*
|
|
Napisany: 25.06.2010 08:02 oj przecież żartuje
a Ty nie wsiąkaj wszystkiego ja gąbka !; P |
|
Napisany: 26.06.2010 11:37 wita Was sKooler. szerzej znany na forum konkurencyjnego portalu ^^ Zainteresowania: Sport, o tak, ze wskazaniem na piłkę nożną xd Muzyka: ogólnie słucham dość cięzkich brzmień, lecz starymi kawałkami WWO też nie pogardzę. Trafiłem tu w podobny sposób co Anubi... ehm przepraszam Belormoroth ;] |
|
Napisany: 26.06.2010 13:07 Martyna, lat .. ileś tam zgubiłam rachubę. Lubię jeść. Bardzo lubię jeść i dlatego żyję. Gdyby nie było dobrego jedzonka, to moje życie nie miałoby sensu xD A jak za dużo zjem, to sobie potańczę (dancehall, hip hop) i wszystko spalę. Jeśli chodzi o muzykę, to lubie sobie reggae (stare dobre polskie reggae, a nie jakieś soundsystemowe gówno ;p) dancehall, ska, troche rocka i metalu zależy co wpadnie w ucho. Nie znoszę za to techna i wszystkiego pochodnego, bo boli mnie od tego głowa. Bardzo lubie też przebijać sobie różne części ciała. Potocznie zwane to jest piercingiem. Zaczęło się od wargi, a teraz jest to moim nałogiem poniekąd xD Dobra starczy bo nikomu nie będzie chciało się tego czytać xD
|
|
Napisany: 06.07.2010 08:13 Witam Jestem Karol mam dwójkę z porzodu z tyłu zero :D ale czuje się na lajcie;)
|
|
Napisany: 07.07.2010 00:16 Dorota, lat 13. :> Pochodzę z dziury zabitej dechami, której nazwy nawet nie odmienicie. :] Ze sportów preferuję tylko siatkę. ;) Lubię fotografować, przerabiać zdjęcia itp. Przywędrowałam tu za sprawą PiotrusiaPana, który polecił mi tą stronę na konkurencyjnej. ;) |