Szpital psychiatrzyczny.
Odpowiedz| Autor | Post |
|---|---|
|
Napisany: 17.06.2010 11:27 Czy jest to dobry sposób na depresję?
|
|
|
|
|
Napisany: 20.06.2010 02:32 a co chcesz sie wybrac? xD a teraz na powaznie. mysle ze nie. takie miejsce jeszcze bardziej przytłacza czlowieka. |
|
Napisany: 20.06.2010 07:11 Wiesz czasem chciałabym się wybrać tam, ale nie w celu leczenia lecz odwrotnie. Pomagać tym ludziom. Chociaż ja jednak tak samo uważam, szpitale nie są do leczenia depresji. Człowiek w depresji powinien przebywać z ludźmi aby wiedział, że nie jest sam. Zresztą w szpitalach podają tylko leki, a moim zdaniem one przytłaczają i mamią. Depresja to jest związana z psychiką i w takim stanie trzeba wiele rozmawiać. To zależy w jakim jeszcze szpitalu, ale jeżeli zamkniętym, i osoba z zaburzeniem osobowości będzie przybywala prawie cale swoją terapię w jednym pokoju, to zupełnie będzie gorzej. Według mnie samotność przybija ludzi, a czasem jest nawet powodem depresji.
|
|
Napisany: 20.06.2010 11:59 Wiesz czasem chciałabym się wybrać tam, ale nie w celu leczenia lecz odwrotnie. Pomagać tym ludziom.
mówisz tak bo nigdy w takim miejscu nie bylas. Do takiego miejsca trzeba byc totalnie zieczulonym i miec ogromnie mocny charakter . |
|
Napisany: 20.06.2010 12:34 dziwny masz tak myselnia tak na serio pewnie nie znasz dokladnej definicy slowa depresja pewnie koles Cie olał badz kolezanka obgadala i masz dola i udajesz wielka depresje |
|
Napisany: 05.07.2010 17:12 Jak dla mnie aby pracować w owym szpitalu musiałabyś być mocna emocjonalnie jeśli nie jesteś taką osobą to miejsce nie dla Ciebie ponieważ zostaniesz narażona na krzywde ze strony pacjentów to są chorzy ludzie ich się nie da zrozumieć mimo wszystko.
|
|
Napisany: 05.07.2010 22:04 tak samo jak w kosticy w szpitalach brrr
|
|
Napisany: 06.07.2010 07:48 PiotrusPan Jaki doświadczony :haha:Nie mogę z typa:D hehehe:D nie zebym coś miał ale kolo db jest;D A tego nie można nazwać depresją :D anielica19 ty poprostu masz desperację:D :D albo Chęć wylądowania w białym kawtanie :D zresztą po co takie dziwne tematy:D Może ja założe zaraz temat co robić jak się nic nie robi xD albo lepiej Harry Potter co myslicie o wielkim bohaterze ... bądz czy Hermiona popuściła rowa Harremu noo proszę was bez jaj;D |
|
Napisany: 05.11.2011 23:32 Trudno powiedzieć czy dobry.Wszystko to kwestia indywidualnego przypadku i wydaje mi się,że nie ma jakiejś ogólnej odpowiedzi na takie pytania.
Post edytowany 1 razy, ostatnio 05.11.2011
|