Online: 36 Witaj, zaloguj się do naszego serwisu lub zarejestruj się i załóż bloga!

DYSKOTEKA

Odpowiedz
Autor Post
sexiON
sexiON

Napisany: 12.01.2010 09:31

Jak oceniacie dyskoteki w swoim regionie i jaka muzyka jest preferowana?
Post edytowany 1 razy, ostatnio 12.01.2010
terpsychora
terpsychora

Napisany: 12.01.2010 13:14

Nie wiem nie chadzam raczej na dyskoteki. Preferuje koncerty, albo różnego typu dancehall party. Jak oceniam? Zależy kto gra. ;]
paaati
paaati

Napisany: 12.01.2010 15:14

co weekend obowiązkowa. dobry klub

nie wiejska potańcówka .

godni ludzie nie jp czy żel na 100%

:)

lukasbiggie
lukasbiggie

Napisany: 22.02.2010 18:06

dyskoteka: NIE

klub: Tak

ale patrząc na polskie realia to dobrych klubów trzeba szukać ze świeczką, w miastach do 100 tys nie ma dobrych klubów, są dyskoteki, Polska kuleje jeśli chodzi o muzykę klubową, vixa posprzątała wszystko i choć już prawie nikt tego nie gra (zdarzają sie wyjątki) to i tak jesteśmy 10 lat za murzynami, kiedy vixa wchodziła do polskich klubów w niemczech zaczął panowac już całkiem inny styl, u nas trwała za długo...

wiejska potańcówka? powiem tak: grałem na sylwestra w swojej mieścinie i nikt, ale to nikt nie może mi zarzucić tego iż była komercja, kiedy za oraganizację wezmą sie odpowiedni ludzie, "wiejska potańcówka" może być lepsza niż większość waszych "dyskotek" wystarczy tylko znaleźć kogoś, kto sie na tym zna i gardzi "electro popem"

co się tyczy towarzystwa to wolę iść do klubu w którym przedział wiekowy jest od 22 wzwyż, bo nie dość, że tacy ludzie mają klasę to panienki nie są małolatami, które polecą na kolegę dj'a ;) jak wszystkim wiadomo im droższy "klub" tym mniej śmieci ;) bądź im lepsza muzyka, tym mniej buractwa, tyle z mojej stron.

Electro House umarł w 2006 roku...

Napisz odpowiedź

Musisz być zalogowany, aby móc odpowiadać na tematy.
© 2012 LookMe.pl, wszelkie prawa zastrzeżone. Wszelkie materiały w profilu są własnością użytkowników, którzy zaakceptowali regulamin. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za zamieszczone materiały. Strona wygenerowana w 0.0386 s, cache: 2, zapytań do bazy: 4, core: 54 Agencja Reklamowa