Pytanie do pań
Odpowiedz| Autor | Post |
|---|---|
|
Napisany: 18.12.2009 12:27 Witam. Mam takie pytanie. Powiedzcie mi drogie panie. jak to mozliwe ze dziewczyna zostawia chlopaka po 2 latach od tak bo niby jest niedobry i cos tam bla bla bla a to wcale nie prawda. tylko z powodu pojawienia sie drugiego chlopaka? No i ona twierdzi ze chciala by byc z nimi dwoma. Wogole to czy byscie braly pod uwage tego drugiego ktory sie pjawil i usiluje namieszac w zwiazku? Mi sie tak zdarzylo. jak to mozliwe? pozdrawiam i prosze o takie szczere odpowiedzi
|
|
|
|
|
Napisany: 18.12.2009 13:15 Normalnie? Nie wiem ile ona ma lat, ale mniemam, że męża nie szuka. Była z Tobą dwa lata, ale poznała kogoś innego i możliwe, że uważa, że czas na jakieś zmiany. Proste ;)
|
|
Napisany: 18.12.2009 14:03 hehe brutalna odpowiedz :D rozumiem ze w zwiazku sie nudzi sa kryzysy ale po takim czasie jednak nie powinno sumienie patrzec gdzie indziej
|
|
Napisany: 18.12.2009 14:11 Ile Ona ma lat?
|
|
Napisany: 18.12.2009 14:15 18 niedlugo 19 konczy
|
|
Napisany: 18.12.2009 14:23 I co Ty liczyłeś, że Ona z Tobą bedzie do końca życia? Najlepsze małżeństwa sie rozpadają po kilkunastu latach, bo jedna ze stron poznała kogoś innego. To trzeba zaakceptować. Nic na to nie poradzisz. Sorry za tak brutalne przedstawienie rzeczy, ale no chciałeś szczerze .
|
|
Napisany: 18.12.2009 14:51 nie no looz. chciaem to uslyszec. dzieki i milego dnia
|
|
Napisany: 27.12.2009 22:18 ale skoro nie chce się z kimś wiązać do końca życia to po co w ogóle są związki w młodym wieku? żeby podupczyć? przecież to można robic na lewo i prawo. przykro mi że trafiłeś na taką wredną laske. skoro potrzebowała zmian to po cholere tkwiła w jednym związku 2 lata?
|
|
Napisany: 28.12.2009 09:24 Może wcześniej go naprawdę kochała? Tylko jej uczucie do Niego wygasło .. Co Ty nigdy chłopaka nie miałaś? To dlaczego już z żadnym z nich nie jesteś (zakładając, że rzeczywście miałaś, co wydaje mi się oczywiste) ? Związki w młodym wieku są potrzebne, żeby nauczyć się obcowania z płcią przeciwną. To jest jakiegoś rodzaju przygotowanie do dorosłego życia. Jak mi zawsze mówi własna matka "Ty w tym wieku powinnaś przebierać i wybierać, żeby poznać z jakim typem faceta bedzie Ci najlepiej"
|
|
Napisany: 03.01.2010 10:46 terpsychora ma racje w 100 preocentach :) widac ona chce spróbowac z innym chłopakiem ... przeciez nie bedzie cale zycie z toba majac 18 lat... hahhaha,,,
|
|
Napisany: 07.01.2010 21:56 Hmm... Żeby się z kimś związać, to raczej trzeba tego kogoś znać.. Skoro dopiero po dwóch latach się ocknęła, ze potrzebuje zmiany to albo było źle w związku (kłótnie itp) Albo po prostu nie byłeś tym jedynym..I uważam, że dobrze zrobiła zrywając (tylko mogłaby byćszczera przy tym;/) niż miałaby Cię oszukiwać, no nie ? ;p Więc: głowa do góry, bo i Ty na pewno spotkasz tę jedną jedyną ;* P.S. Dlaczego twierdzicie, że skoro ktoś wiąże się w młodym wieku to nie wytrwa to do końca życia? Jeżeli obie osoby sobie ufają, są wobec siebie szczere i - co najważniejsze - kochają się to związek wytrwa. ;-) |
|
Napisany: 08.01.2010 09:30 Ja nie twierdzę, że zawsze związki w młodym wieku się rozpadają. Weźmy moją siostrę, która ma 24 lata i jest w związku od lat 7 chyba .. Da się, ale to trzeba naprawdę odpowiednią osobę znaleźć. A to jest trudne, w wziązku z czym wychodzi tak, a nie inaczej ;)
|
|
Napisany: 16.01.2010 14:03 pier***nie o szopenie:D weź się chłopie w garść a nie płaczesz nad sobą jak małe dziecko!!
|
|
Napisany: 22.02.2010 17:02 Hmm.. tak już jest.człowiek powinien sie zakochiwac 2 razy w roku, a to ze odeszla to trudno tak sie zdarza. A zreszta jesli zwiazek jest trwaly i mocny to nowe zauroczenie nie powinnogo zniszczyc ale moze zrozumie swoj blad ale bedzie za pozno. |
|
Napisany: 16.06.2010 19:08 zaśmierdziało mi tu poke :wtf:
|