Online: 124 Witaj, zaloguj się do naszego serwisu lub zarejestruj się i załóż bloga!

Czym jest dla was Miłość?

Odpowiedz
Autor Post
Blondynka3
Blondynka3

Napisany: 20.01.2010 22:15

Zależy na kogo się wpadnie..
Jessiczka
Jessiczka

Napisany: 20.01.2010 22:29

ahh miłość jed
Post edytowany 1 razy, ostatnio 22.01.2010
Braindestruction
Braindestruction

Napisany: 30.01.2010 14:29

Co tu dużo mówić, prawdziwą miłość spotyka się raz w życiu, dzieki niej czlowiek czuje że zyje i jest to najwazniejsze uczucie jakie tylko w człowieku może się pojawić ;)
Era18
Era18

Napisany: 14.03.2010 21:07

To ważne uczucie w życiu każdego człowieka,ale nie każdy z nas potrafi ją zdefiniować-bo jest to bardzo trudne. Przede wszystkim miłość jest chytrzejsza od nas.
lukasz512
lukasz512

Napisany: 16.03.2010 00:35

miłość to chemia i parę tam reakcji i zachodzoncych w organiźmie i nad czyn się tu głowić ??
EwaK
EwaK

Napisany: 29.03.2010 21:19

Miłość...Czy istnieje?

Wiele uczonych tewierdzi,jak mój poprzednik(czytaj wyżej),że to kwestia chemii.Można się zgodzić.Jednak,kto chce się zgodzić?Myślę,że nie istnieje,bynajmniej na tym portalu,osoba,która nie chce miłości.Człowiek potrzebuje miłości,uczuć,blizkości.To naturalne.

Podsumowując,jestem za chemią,ale nie wykluczam tu siły przyciągania dusz(jak kto woli połówek jabłka:P) .Nie chcę wykluczać:D

anielica19
anielica19

Napisany: 17.06.2010 22:11

Czym jest dla mnie miłości. To jest budowanie mostu przez dwie osoby. Jeżeli obydwie się starają znaleźć na środku jednocześnie, to jest miłość. Jest również dla mnie pięknym uczuciem, ale prawdziwa miłość nigdy nie jest łatwa. I potrzebuje dużo łez.

Miłość cierpliwa jest, - cierpliwie będę czekać, bo kocham.
łaskawa jest. - pozwala mi przetrzymać wszystkie chwile zwątpienia
Miłość nie zazdrości, - prosze o wybaczenie
nie szuka poklasku, - wybaczam
nie unosi się pychą; - wybaczam
5 nie dopuszcza się bezwstydu, - wybaczam
nie szuka swego, - znalazłemi jestem szczęśliwy
nie unosi się gniewem, -bo wybacza
nie pamięta złego; - wybaczam nawet sobie,
6 nie cieszy się z niesprawiedliwości, - bo miłość jest jedyna
lecz współweseli się z prawdą. - bo prawdziwa miłość nie jest ślepa
7 Wszystko znosi, - znosi rozstania
wszystkiemu wierzy, - wierzy w
we wszystkim pokłada nadzieję,
wszystko przetrzyma. cały czas mam nadzieję że znowu będziemy razem.
8 Miłość nigdy nie ustaje,
[nie jest] jak proroctwa, które się skończą,
albo jak dar języków, który zniknie,
lub jak wiedza, której zabraknie. - bo bez miłości nie można żyć, miłośc jest jak powietrze, miłość jest jak wschód słońca o poranku, milośc jest potrzebna.

To jest miłość!!!

wiesiu6045
wiesiu6045

Napisany: 05.08.2010 12:29

uczuciem kazdego człowieka jest miłosc jest nawzniesza w zyciu jezeli sie kocha droga

Post edytowany 1 razy, ostatnio 05.08.2010
rafalv
rafalv

Napisany: 05.08.2010 12:46

lukasz512 masz u mnie piwo! ;)
ToksycznaInspiracja
ToksycznaInspiracja

Napisany: 08.08.2010 23:08

Miłość (a raczej zakochanie lub przywiązanie) to stan umysłu xdd Czemu wszyscy wiażą ją z sercem?
RockYourBodyxDD
RockYourBodyxDD

Napisany: 15.08.2010 17:15

Silne uczucie do drugiej osoby, czujesz ze nie mozesz bez niej zyc ;]Czujesz ze jestes szesliwy/a.
daniel1910
daniel1910

Napisany: 29.08.2010 07:25

Miłość??? brak doświadczenia ale wyobrażam to sobie tak: mocniejsze bicie serca przy ukochanej podniecenie radość czasem łzy!!
matus
matus

Napisany: 21.05.2011 13:19

miłosc jest piekna cudowna czsem rani jakbym miał dziewczyne to zrobilbym wszystko zeby jeej nie stracic
ZGUBS
ZGUBS

Napisany: 23.05.2011 16:09

Sranie w banie.. jedyna osoby ktore w miare sensownie napisala .. RockYourBodyxDD i daniel1910

moim zdaniem miłosc to najbardziej zajebiste uczucie ;D te motylki w brzuchu kiedy slyszysz "kocham Cię" od tej ukochanej osoby ;D tego sie nie da opisac. ;D

ale jak sie skonczy to doprowadza ludzi do samego dna..

Abrakadabra
Abrakadabra

Napisany: 24.05.2011 17:42

Hmm.. Moim zdaniem nie da się tego jakoś konkretnie zdefiniować.. Każdy odczuwa to troszkę inaczej

"O milości wiemy niewiele. Z miłością jest jak z gruszką. Gruszka jest słodka i ma kształt. Spróbuj zdefiniować kształt gruszki"

Napisz odpowiedź

Musisz być zalogowany, aby móc odpowiadać na tematy.
© 2012 LookMe.pl, wszelkie prawa zastrzeżone. Wszelkie materiały w profilu są własnością użytkowników, którzy zaakceptowali regulamin. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za zamieszczone materiały. Strona wygenerowana w 0.0346 s, cache: 2, zapytań do bazy: 3, core: 54 Agencja Reklamowa