Online: 33 Witaj, zaloguj się do naszego serwisu lub zarejestruj się i załóż bloga!

Dj Salcido - początkujący dj

Odpowiedz
Autor Post
Natasha
Natasha

Napisany: 29.12.2010 19:34

Jesli o mnie chodzi to postaram sie wypowiedzieć krótko i treściwie... Juz od dłuższego czasu gram na sprzęcie .. Muzyka to jest naprawdę coś pięknego dla mnie... Staram sie nią dzielić z innymi nie lubię jak ktoś mówi o sobie jak kolega szybciej powiedział osoby co nigdy nie grały nigdzie tylko na programach nazywają się Dj-ami .. cos tu nie tak.. A mimo wszystko życze Ci by Ci sie spełniło twoje marzenie.. Bo wiem co to znaczy ja swoje spełniłam i jestem z tego bardzo dumna :)
DjSalcido
DjSalcido

Napisany: 30.12.2010 17:31

heh

dawne czasy ;) od pazdziernika 2009 mam sprzet. Nie takie normalne decki ale taka mini konsola usb bo doszłem do wniosku że szkoda kasy na obdartusa z alegro.

wiesz jest tyle zajebistych gosci co niegrali nigdy w zadnym klubie a ci co graja ( niektorzy) to banda wixsiarzy) w klubach jest malo teraz dobrych dj-ow

dla mnie dj-jem jest ktoś kto sie zna na muzyce, ma styl i klase, i potrafi mixowac bez pomagaczy nie wazne na czym

www.djsalcido.pl.tl

kikatoni0
kikatoni0

Napisany: 30.12.2010 21:14

http://kikatoni0.wrzuta.pl/audio/01rK0lI3FD1/miejscowka sprawdźcie to
malutki
malutki

Napisany: 19.01.2011 18:03

:rock: :PPP.....
DjSalcido
DjSalcido

Napisany: 08.03.2011 22:49

Mój najnowszy set

Salcido presents Reflection 5 - Stop Aggression (Trance & Progrssive)

Bardzo smutny i bardzo ostry set. Słuchając go możesz odczuwać: niepokój,smutek,niepewność,oraz strach, momentami delikatną nadzieję
To może być jedynie malutka namiastka tego co czują ofiary agresji fizycznej , psychicznej , czy militarnej.ofiary znecania się?
zwierze. nie wszystko rozumie ale też odczuwa strach i ból..

Tyle o moim przesłaniu. A co do muzyki. Nie sztuką jest grać wesołą muzyczke i porwać nią ludzi. Sztuką jest grać ambitną muzyke przekonać do niej ludzi pokazać że istnieje i też jej piękna

Beżpośredni link:

http://www.4shared.com/audio/58hDk8-6/Salcido_presents_Reflection_5_.html

Więcej: www.djsalcido.pl.tl

Napisz odpowiedź

Musisz być zalogowany, aby móc odpowiadać na tematy.
© 2012 LookMe.pl, wszelkie prawa zastrzeżone. Wszelkie materiały w profilu są własnością użytkowników, którzy zaakceptowali regulamin. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za zamieszczone materiały. Strona wygenerowana w 0.1542 s, cache: 2, zapytań do bazy: 3, core: 54 Agencja Reklamowa