Online: 26 Witaj, zaloguj się do naszego serwisu lub zarejestruj się i załóż bloga!

Król Popu

Odpowiedz
Autor Post
terpsychora
terpsychora

Napisany: 06.07.2009 22:33

Temat bardzo na topie aż się dzwię, że jeszcze nikt takowego nie założył .. Mianowicie śmierć legendy. Pewnie każdy wie, ze chodzi o Michaela Jacksona. Co o nim myślicie? Słuchał ktoś jego muzyki? Może mamy tu wielkich fanów?
EdytaaaxD
EdytaaaxD

Napisany: 06.07.2009 23:55

Ja słucham jego piosenek. Może nie jestem wielką fanką, ale bardzo mnie boli że media go tak zniszczyły... był moim zdaniem niezwykłym człowiekiem. Szkoda że niewiele osób potrafi to dostrzec.
1PalucH
1PalucH

Napisany: 07.07.2009 02:12

Taa Michael był krolem popu i długo nim zostanie. Słuchalem jego pare kawalków ale i tak najlepsza jego płyta była plyta Thriller.

Ludzie mieszali go z błotem bo poprostu mu zazdroscili jego popularnosci, talentu i pieniedzy.

benek1403
benek1403

Napisany: 07.07.2009 19:28

Nigdy nie lubiłem tego gościa.Drażnił mnie jego sposób poruszania się.Co do piosenek,to miał jedną lub dwie fajne.
tumekbasior
tumekbasior

Napisany: 07.07.2009 21:52

Michael był gwiazdą i królem. Robił największy show w historii. Sposób jego poruszania Cię drażnił? Sposób jego poruszania to MISTRZOSTWO!

Rest In Peace, Michael Jackson [*]

sandrusiaa007
sandrusiaa007

Napisany: 07.07.2009 22:10

Zgadzam sie z Panem Wyżej..prawdziwa legenda,ktora bedzie zawsze w naszej pamieci.

O tym człowieku poprostu sie nie da zapomnieć!

Michael [*]

Belormoroth
Belormoroth

Napisany: 08.07.2009 00:10

Zacytuje moja wypowiedz na innym forum...

"Watpie...

Wiekszosc ludzi ma to "gdzies" a zapamietaja go jako "bialego murzyna" i pedofila...

Tak szczerze mowiac to wg mnie on byl chory psychicznie... Nie wiem jak mozna sobie zrobic tyle operacji plastycznych w takim czasie x.X"

I to moje zdanie...

Tak szczerze to bardziej interesuje mnie lisc ktory spadl z drzewa i wszyscy po biedaku deptaja... :and:

Jaro1908Ldz
Jaro1908Ldz

Napisany: 08.07.2009 05:08

R.I.P . Szanowałem człowieka i będe mial o nim zawsze dobre zdanie . Chory psychicznie . A Zadałes sobie pytanie , dlaczego to wszystko ? Nie znasz odpowiedz , wiec . . . no comment . Lisc z Drzewa , heh . Belormoroth , szacunku to Ty nie masz człowieku . Nie chce mi sie juz pisac o Tobie i o Twojej wypowiedzi , nie napisze człowieku .
Belormoroth
Belormoroth

Napisany: 08.07.2009 05:55

Wolnosc slowa panie hawranek...

Pytanie brzmialo "Co o nim myslicie" wiec napisalem co o nim mysle i nie musisz mi wytykac swojego zdania na moje zdanie :tak:

A szacunek mam... Dla tych ktorzy na niego wg mnie zasluzyli :ziew:

Post edytowany 1 razy, ostatnio 08.07.2009

Napisz odpowiedź

Musisz być zalogowany, aby móc odpowiadać na tematy.
© 2012 LookMe.pl, wszelkie prawa zastrzeżone. Wszelkie materiały w profilu są własnością użytkowników, którzy zaakceptowali regulamin. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za zamieszczone materiały. Strona wygenerowana w 0.0304 s, cache: 2, zapytań do bazy: 3, core: 54 Agencja Reklamowa