Król Popu
Odpowiedz| Autor | Post |
|---|---|
|
Napisany: 06.07.2009 22:33 Temat bardzo na topie aż się dzwię, że jeszcze nikt takowego nie założył .. Mianowicie śmierć legendy. Pewnie każdy wie, ze chodzi o Michaela Jacksona. Co o nim myślicie? Słuchał ktoś jego muzyki? Może mamy tu wielkich fanów?
|
|
|
|
|
Napisany: 06.07.2009 23:55 Ja słucham jego piosenek. Może nie jestem wielką fanką, ale bardzo mnie boli że media go tak zniszczyły... był moim zdaniem niezwykłym człowiekiem. Szkoda że niewiele osób potrafi to dostrzec.
|
|
Napisany: 07.07.2009 02:12 Taa Michael był krolem popu i długo nim zostanie. Słuchalem jego pare kawalków ale i tak najlepsza jego płyta była plyta Thriller. Ludzie mieszali go z błotem bo poprostu mu zazdroscili jego popularnosci, talentu i pieniedzy. |
|
Napisany: 07.07.2009 19:28 Nigdy nie lubiłem tego gościa.Drażnił mnie jego sposób poruszania się.Co do piosenek,to miał jedną lub dwie fajne.
|
|
Napisany: 07.07.2009 21:52 Michael był gwiazdą i królem. Robił największy show w historii. Sposób jego poruszania Cię drażnił? Sposób jego poruszania to MISTRZOSTWO! Rest In Peace, Michael Jackson [*] |
|
Napisany: 07.07.2009 22:10 Zgadzam sie z Panem Wyżej..prawdziwa legenda,ktora bedzie zawsze w naszej pamieci. O tym człowieku poprostu sie nie da zapomnieć! Michael [*] |
|
Napisany: 08.07.2009 00:10 Zacytuje moja wypowiedz na innym forum...
"Watpie...
I to moje zdanie... Tak szczerze to bardziej interesuje mnie lisc ktory spadl z drzewa i wszyscy po biedaku deptaja... :and: |
|
Napisany: 08.07.2009 05:08 R.I.P . Szanowałem człowieka i będe mial o nim zawsze dobre zdanie . Chory psychicznie . A Zadałes sobie pytanie , dlaczego to wszystko ? Nie znasz odpowiedz , wiec . . . no comment . Lisc z Drzewa , heh . Belormoroth , szacunku to Ty nie masz człowieku . Nie chce mi sie juz pisac o Tobie i o Twojej wypowiedzi , nie napisze człowieku .
|
|
Napisany: 08.07.2009 05:55 Wolnosc slowa panie hawranek... Pytanie brzmialo "Co o nim myslicie" wiec napisalem co o nim mysle i nie musisz mi wytykac swojego zdania na moje zdanie :tak: A szacunek mam... Dla tych ktorzy na niego wg mnie zasluzyli :ziew: |