kolczyk
Odpowiedz| Autor | Post |
|---|---|
|
Napisany: 22.02.2010 17:19 kolczyk w języku jesli chcesz miec potem rozne problemy przez niego to prosze bardzo ale jesli nie to lepiej zaprzestan bo to nie jest dobre i nie polecam |
|
|
|
|
Napisany: 22.02.2010 17:51 To ja też sie wypowiem na ten temat :D Otóż :D Ja uważam iż kolczyk w pępku jest bardzo wskazany gdy dziewczyna ma zgrabną figurę i sexowny brzuszek gdyż dodaje on jeszcze sexapilu dziewczynie i uwierzcie działa na wyobraźnie :D moja koleżanka ma kolczyk w pępku i się w nim zakochałem poprostu jest przecudowny :D a co do kolczyka w języku to według mnie jest to głupota i nie warto :) Pozdrawiam wszystkie dziewczyny które się ze mną zgadzają i te które mają inne zdanie też :D ale mniej xD żart Pzdr dla was wszystkich :)
|
|
Napisany: 24.02.2010 17:09 hej ja mam kolczyka w jezyku fajna sprawa heh ;p nie mialam zadnych problemow z nim goilo mi sie nie caly tydzien jestem bardzo zadowolona z niego pzdr:**:) |
|
Napisany: 13.01.2012 00:15 Spoko spoko ... ;)) Robiłam w gimnazjum i mam go do tej pory ... ;)) Przez dwa dni nie mogłam nic normalnego jeść ... ;))
|
Napisz odpowiedź
Musisz być zalogowany, aby móc odpowiadać na tematy.