Jaka MMORPG?
Odpowiedz| Autor | Post |
|---|---|
|
Napisany: 28.02.2009 22:17 Emaa jaka polecacie Gre MMORPG z fajna grafa i wogole exp nawet dobry co polecicie:)))))
|
|
|
|
|
Napisany: 01.03.2009 00:21 Cabal online ale ogolem polecam pograc w jakies nierpg :P
Ostatnio z kazdego mmorpg robi sie tibia... |
|
Napisany: 01.03.2009 01:58 Ja swego czasu gralem w Silkroad`a (1GHz,256RAM, GeForce440MX)- haha Loading szedł mi ponad 5 minut, dosłownie, a animacja początkowa, leciała po klatkach ... Gdy się ktoś loguje jest taki rozbłysk i dopiero pojawiają się ludzie(inni gracze) U mnie trwało to dosyć długo, no powiedzmy 30 sekund to całkowitego końca rozbłysku, a u kumpla to było takie pyknięcię PYK i już. :D Mimo wszystko w miesiąc miałem 24lv, a kumpel na o wiele lepszym kompie, miał 28 lv :D.... Jeśli masz lepszego kompa niż ja, to polecam, duzo Polaków gra.. zresztą gdzie ich nie ma? Oraz Turcy... poznasz ich po "100k gold plx".... Belormorth mówi dobrze, lepiej pograć w jakieś nierpg... Po pierwsze strata czasu... Po drugie: musiasz grać przynajmniej pół roku żeby być kimś... Nolifujesz, żeby z jakiegoś potworka wyskoczył item potrzebny do questa, czasami kosztuję Cię to kilka dni,a potem postajesz 300 XP... :P Polecam Wolfenstein Enemy Territory(ET)... grafika niezła, mimo, że na silniku starego Wolfa RTCW(czy jakoś tak) :P Ja gram ponad dwa miesiące, a juz z kumplami wygraliśmy turniej, taki mały między szkolny :D Super extra PRO nie jestem (j.w sprzęt.. FPS mam 15-30, podczas gdy kumple mają 60-70), ale chętnie zagram z kimś, najlepiej początkującym, bo muszę heady poćwiczyć ;) NICK w grze : >TN.Smirnoff ;) (TN to nazwa mojego teamu z turnieju TheNaturat).. a się rozpisałem :D
|
|
Napisany: 01.03.2009 16:19 czemu mi nie dziala Silkroad jak wlaczam instalka to pisze This is a client file that can be used after the Legend plus update. OCB???
|
|
Napisany: 01.03.2009 19:46 Klasyczny błąd :D
Ściągasz klienta z oryginalnej strony? (Silkroad Europa)? |
|
Napisany: 01.03.2009 22:51 tak z głownej a jaka polecicie gre
Lubisz rozbudowany craftiong(profesje) - Lineage2, Runes Of Magic efektowne comba Lubisz ostry grind Grafika Dobra i fajny wyglad itemow. -------------------- |
|
Napisany: 02.03.2009 22:03 Pisałem jakiego mam kompa, więc u mnie min detale ;D Jak Ci się nie uda ściągnąć to poszukam magicznego pliku na kompie, ale to na priv ;) |
|
Napisany: 02.03.2009 23:40 @This is a client file that can be used after the Legend plus update.
W wolnym tlumaczeniu:
To jest plik clienta gry ktory moze byc uzyty po udoskonaleniu (apdejcie) "Legend plus" :ziew:
Bylo sie uczyc angielskiego nie spierdalac z lekcji :mrg: |
|
Napisany: 03.03.2009 22:05 czyli kiedy ten SILK bedzie działął
|
|
Napisany: 04.11.2009 17:15 ZIOMEK ZAGRAJ W SUN ONLINE :) pozdro Haker :)
|