Online: 30 Witaj, zaloguj się do naszego serwisu lub zarejestruj się i załóż bloga!

Jaka MMORPG?

Odpowiedz
Autor Post
Deo12
Deo12

Napisany: 28.02.2009 22:17

Emaa jaka polecacie Gre MMORPG z fajna grafa i wogole exp nawet dobry co polecicie:)))))
Belormoroth
Belormoroth

Napisany: 01.03.2009 00:21

Cabal online ale ogolem polecam pograc w jakies nierpg :P

Ostatnio z kazdego mmorpg robi sie tibia...

rafalv
rafalv

Napisany: 01.03.2009 01:58

Ja swego czasu gralem w Silkroad`a (1GHz,256RAM, GeForce440MX)- haha Loading szedł mi ponad 5 minut, dosłownie, a animacja początkowa, leciała po klatkach ... Gdy się ktoś loguje jest taki rozbłysk i dopiero pojawiają się ludzie(inni gracze) U mnie trwało to dosyć długo, no powiedzmy 30 sekund to całkowitego końca rozbłysku, a u kumpla to było takie pyknięcię PYK i już. :D Mimo wszystko w miesiąc miałem 24lv, a kumpel na o wiele lepszym kompie, miał 28 lv :D.... Jeśli masz lepszego kompa niż ja, to polecam, duzo Polaków gra.. zresztą gdzie ich nie ma? Oraz Turcy... poznasz ich po "100k gold plx"....

Belormorth mówi dobrze, lepiej pograć w jakieś nierpg... Po pierwsze strata czasu... Po drugie: musiasz grać przynajmniej pół roku żeby być kimś... Nolifujesz, żeby z jakiegoś potworka wyskoczył item potrzebny do questa, czasami kosztuję Cię to kilka dni,a potem postajesz 300 XP... :P

Polecam Wolfenstein Enemy Territory(ET)... grafika niezła, mimo, że na silniku starego Wolfa RTCW(czy jakoś tak) :P Ja gram ponad dwa miesiące, a juz z kumplami wygraliśmy turniej, taki mały między szkolny :D Super extra PRO nie jestem (j.w sprzęt.. FPS mam 15-30, podczas gdy kumple mają 60-70), ale chętnie zagram z kimś, najlepiej początkującym, bo muszę heady poćwiczyć ;) NICK w grze : >TN.Smirnoff ;) (TN to nazwa mojego teamu z turnieju TheNaturat).. a się rozpisałem :D

Deo12
Deo12

Napisany: 01.03.2009 16:19

czemu mi nie dziala Silkroad jak wlaczam instalka to pisze This is a client file that can be used after the Legend plus update. OCB???
rafalv
rafalv

Napisany: 01.03.2009 19:46

Klasyczny błąd :D
Ściągasz klienta z oryginalnej strony? (Silkroad Europa)?
Deo12
Deo12

Napisany: 01.03.2009 22:51

tak z głownej a jaka polecicie gre
Lubisz rozbudowany craftiong(profesje) - Lineage2, Runes Of Magic

efektowne comba

Lubisz ostry grind

Grafika Dobra i fajny wyglad itemow.

--------------------
rafalv
rafalv

Napisany: 02.03.2009 22:03

Pisałem jakiego mam kompa, więc u mnie min detale ;D
Ale ogólnie grafa dobra, jak leci wizard to wiadomo, że to wizard (osobiście polecam ta klasę) Staff wali na odlęgłośc bodajże 0.6 także zawsze masz przewagę 1 ciosu, to dużo jak się rzucasz na "potworki" o wyższym lv.... Od 20lv możesz przyjąć joba i wtedy się zaczyna gra ;) Wybierasz tradera, tiefa, albo hunreta... wiadomo, trader rozprowadza towary z jednego miatsa do drugiego, thief go napada, a hunter broni tradera. każdy dostaję za to EXP JOB ;P
POczytaj sobei zresztą ;P

Jak Ci się nie uda ściągnąć to poszukam magicznego pliku na kompie, ale to na priv ;)

Belormoroth
Belormoroth

Napisany: 02.03.2009 23:40

@This is a client file that can be used after the Legend plus update.

W wolnym tlumaczeniu:

To jest plik clienta gry ktory moze byc uzyty po udoskonaleniu (apdejcie) "Legend plus" :ziew:

Bylo sie uczyc angielskiego nie spierdalac z lekcji :mrg:

Deo12
Deo12

Napisany: 03.03.2009 22:05

czyli kiedy ten SILK bedzie działął
Sh4dow13
Sh4dow13

Napisany: 04.11.2009 17:15

ZIOMEK ZAGRAJ W SUN ONLINE :) pozdro Haker :)

Napisz odpowiedź

Musisz być zalogowany, aby móc odpowiadać na tematy.
© 2012 LookMe.pl, wszelkie prawa zastrzeżone. Wszelkie materiały w profilu są własnością użytkowników, którzy zaakceptowali regulamin. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za zamieszczone materiały. Strona wygenerowana w 0.1008 s, cache: 2, zapytań do bazy: 3, core: 54 Agencja Reklamowa