Online: 32 Witaj, zaloguj się do naszego serwisu lub zarejestruj się i załóż bloga!

tribies vengeance

Odpowiedz
Autor Post
SHIRYOU
SHIRYOU

Napisany: 16.02.2009 12:06

switna gierka sigles sie troche nudzi za to multi jest swietny dla tych co chca w to pograc mam linka z full gierka http://d.trymedia.com/dd/vivendi/bnd_c2_v1001/TribesVengeanceSetup.exe
mlody70290
mlody70290

Napisany: 16.02.2009 14:40

jak dla mnie Q3
SHIRYOU
SHIRYOU

Napisany: 16.02.2009 18:45

powaznie bez zadnego wira czysta instalka problemy sa tylko z kodami i trainerem oczywiscie zeby pograc w multi musicie zalatwic sobie klucz chyba na stronie cd playa daja wystarczy tylko podac maila single plaer jest spoko ale szybko sie nudzi mozna sie nameczyc nad nie ktorymi poziomami za to multim nadrabia galeria

http://www.gry-online.pl/S026.asp?ID=1570

przypomne ze to nie moj link sam go znalazlem i nigdzie nie sciagniecie tej gry w instalce a na forach maja problemy z jej uruchomieniem gdy sciagaja np z rapidshare

Belormoroth
Belormoroth

Napisany: 19.02.2009 07:05

Teraz mi wytlumacz po co ci kody albo trainer albo inny syf??

Ja gram w dziesiatki gier rocznie i nie zdarzylo mi sie w ciagu ostatnich 10 lat uzyc jakiegos cheata albo trainera...

Uzywam tylko tipsow ewentualnie w takim tomb raiderze solucji ale to RZADKO i mam satysfakcje z kazdej gry :hmm:

SHIRYOU
SHIRYOU

Napisany: 19.02.2009 08:21

na co komu trainer heh slabszy gracz nie siedzi pieciu godzin nad jedna misja ja w tribies mialem do rozwalenia dwa samoloty i dwa czolgi na dodatek chron transforamtor i na okolo bazy satelity gdzie ciagle walil samolot albo koles pol kilosa ode mnie wkur. misja i nie mialem ochoty siedziec i pypac tydzinen zeby przejsc a trainery kazdy uzywa wedlug upodoban fakt za duzo kodow gra robi sie nudna.ale nie kazdy co lubi pograg ma mega glowe do tego dlatego wspomaga sie trainerem nie chcesz nie uzywaj to indywidualna sprawa
Post edytowany 1 razy, ostatnio 19.02.2009
Belormoroth
Belormoroth

Napisany: 20.02.2009 21:21

Czlowieku ja mialem misje ostatnia w Left 4 Dead i przeszedlem za 15 razem bez kodow :ninja:

Ps. 2 dni sciagania, oproznianie dysku itp. W koncu sie udalo... Zainstalowalem YEAH!!! Wlaczam a tu "Your trial version expired"(?) pomine to ze ledwo po zainstalowaniu moje demo gry wygaslo a nawet jej nie widzialem... No wiec poszukalem i znalazlem cracka...

Wszystko pieknie ladnie a tu JEB!!! Critical error :zonk:

Nie wiem jak reszta ale z tego co mowi google wiekszosc ma problem z tym errorem a ja nie mam zamiaru pierdolic sobie software-u innymi sterownikami albo przekladaniem karty graficznej w kompie i kilku innych cudow...

Ogolnie WERSJI KOLEGI (niby to pelnej) jak i CALEJ GRY...

...NIE POLECAM!!!

(chyba ze komus sie nudzi i ma ochote pogrzebac po czym zrobic format c)

Post edytowany 1 razy, ostatnio 22.02.2009

Napisz odpowiedź

Musisz być zalogowany, aby móc odpowiadać na tematy.
© 2012 LookMe.pl, wszelkie prawa zastrzeżone. Wszelkie materiały w profilu są własnością użytkowników, którzy zaakceptowali regulamin. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za zamieszczone materiały. Strona wygenerowana w 0.0330 s, cache: 2, zapytań do bazy: 3, core: 54 Agencja Reklamowa