Online: 210 Witaj, zaloguj się do naszego serwisu lub zarejestruj się i załóż bloga!

Co myślicie o naszych moderatorach

Odpowiedz
Autor Post
rafalv
rafalv

Napisany: 19.01.2009 21:05

Ty zawsze mądrze mówisz, pijana byś mi tu chodziła ;D
Wasal
Wasal

Napisany: 19.01.2009 21:42

dla Pani soczek ^^ ewentualnie lampeczka czerwonego wina :P kobieta i chmiel to raczej zle połączenie :)
rafalv
rafalv

Napisany: 19.01.2009 21:51

Nie obraź sie ale pasujesz mi na barmana, nadawał byś się :D Na avatarku zamiast aparatu wyobrażcie sobie shake`a jakiegoś :D
Wasal
Wasal

Napisany: 19.01.2009 22:01

na zdjeciu jestem w stroju kelnera (kelner-kucharz) :] na szczescie nie pracuje w zawodzie :P ale mam doświadczenie w pracy za barem ^^ i oprocz pijanych dziewcznym do nieprzytomnosci proszacych drinka za friko to nic ciekawego ^^ wiem wiem off jak ... ale mysle ze mi wybaczycie XD
rafalv
rafalv

Napisany: 19.01.2009 22:31

Wiesz ile tu off jest? :D Dam cynk jak będę kogoś potrzebował ;D Opowiedź coś ciekawego :D ( Ale mi się dostanei za namawianie do offa) :D
Wasal
Wasal

Napisany: 19.01.2009 22:49

ciekawe to rozumiem ze smieszne ^^ , pojade skrotami mysle ze zakumacie :P

wesele-damska kabina-dziwnie slady butow na drzwiach (sex w wc...)

sylwester-naprawde ładna kobieta - wyleciala jej podpaska ^^ malo tego jakis gosci wdepl w to i latal po sali z tym :P( chyba zapomniala o tamponach...)

sylwester-starszy Pan- zwrocil posilek centralnie na swoj stolik (chyba mu nie smakowalo...)

18stka-damskie wc - zostawiona bielizna- wlascicielka nie znana ^^ (staniak i gacie...)

reallne fakty w moim fachua nie sciema. smiechu kupe i pracy (po 38 godzin jednorazowo bez snu !)

bylo tego wiecej ale nie bede offtopił :P

Post edytowany 1 razy, ostatnio 19.01.2009
rafalv
rafalv

Napisany: 19.01.2009 23:00

Nieźle, nieźle ;D Uczysz się w jakims gastronomiku? Moja siorka chodzi na technika żywienia i też ją często gdzieś wloką jak to w technikach... Do restaurajci, hoteli, też ciekawe historie ;D Właśnie z takich miejsc można najlepiej poznać czlowieka :D
Belormoroth
Belormoroth

Napisany: 20.01.2009 10:13

Ja tam jestem dalej dziecko :ninja:

I dobrze mi z tym :mrg:

@Raf

Tata?? :jelen:

terpsychora
terpsychora

Napisany: 20.01.2009 11:55

RE: kobieta i chmiel to raczej zle połączenie

Uwierz mi, że kobieta + wino gorsze :mrg:

Wasal
Wasal

Napisany: 20.01.2009 12:01

Uwierz mi, że kobieta + wino gorsze

pisze tutaj o lampce prawdziwego wina czerwonego ktora potrafi dodac tego "czegos", a nie napoju winopodobnym za 4,50 made in Lidl

destiny
destiny

Napisany: 20.01.2009 12:18

Wina bym się napiła, ale innego alkoholu nie lubię. Tak wiem, dziwna jestem ;d nie lubię i już.

A ja też się czasem bawię w kelnerkę :P Znaczy już nie,bo jestem w Holandii, ale w Polsce się często zdarzało. Niestety nigdy nie spotkało mnie nic podobnego to Twoich historii wasal :D
Ja tylko pracę zaczynałam jako kelnerka a kończyłam nad ranem jako honorowy gość;D Na jakimś weselu ojciec pani młodej tańczył ze mną do 6 rano, bo wszyscy już spali pod stołami, a pani młoda z panem młodym znikli :D

Naprawdę niezłą kasę może zarobić kelnerka, więcej z napiwków niż wypłata ;d

Wasal
Wasal

Napisany: 20.01.2009 12:30

Wina bym się napiła, ale innego alkoholu nie lubię. Tak wiem, dziwna jestem ;d nie lubię i już.

ja tez chetnie choć zimnym chmielem w upalne dni nia gardze :)) ^^ :P

Niestety nigdy nie spotkało mnie nic podobnego to Twoich historii wasal :D

pracowalas za krotko :P napewno w lokalu z jedna salą i impreza :P albo byl za wysoki poziom lokalu na takie zachowania :P dobra ale koniech przechwalania sie ^^

Ja tylko pracę zaczynałam jako kelnerka a kończyłam nad ranem jako honorowy gość

nad ranem to ja konczylem z szefem kuchni na magazynie kolejne 0,7

ale bywalo ze i na sali ale wtedy szef mocno wyzywal ze to praca i tak nie wypada... ":/

Post edytowany 1 razy, ostatnio 20.01.2009
destiny
destiny

Napisany: 20.01.2009 12:44

Moim szefem byla moja mama, więc jej było na rękę, że zabawiałam gości :D
Nie myslcie zle o mnie, to nie tak, ze "zabawiałam". Po prostu dotrzymywałam towarzystwa, a mama tam trzymała rękę na pulsie ;d
Belormoroth
Belormoroth

Napisany: 20.01.2009 12:54

@Uwierz mi, że kobieta + wino gorsze

UWIERZ JEJ :ninja:

Wasal
Wasal

Napisany: 20.01.2009 12:57

Moim szefem byla moja mama, więc jej było na rękę, że zabawiałam gości :D

no to wiadomo :P ale mimo wszytsko nie wypada tak ^^ zreszta moje wysokie EGO nie pozwolilo na robienie tego często ;DD chyba ze byli znajomi :P

Napisz odpowiedź

Musisz być zalogowany, aby móc odpowiadać na tematy.
© 2012 LookMe.pl, wszelkie prawa zastrzeżone. Wszelkie materiały w profilu są własnością użytkowników, którzy zaakceptowali regulamin. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za zamieszczone materiały. Strona wygenerowana w 0.0324 s, cache: 2, zapytań do bazy: 3, core: 54 Agencja Reklamowa