Uroda czy Charakter Chłopaka/Dziewczyny?
Odpowiedz| Autor | Post |
|---|---|
|
Napisany: 10.01.2010 14:12 Ja rzuce pierwszy^^ ...poszło i bingo, masz rację ale nie do końca, nie wszyscy są tacy sami każdy jest inny, uogolnienie Twojego twierdzenia na wszystkich jest nie trafione, nie znasz wszystkich ludzi tutaj prywatnie, oceniasz po pozorach a wszystko siedzi pod skorą. Jeśli chodzi o mnie to, na pierszy rzut oka biore na obiekt oczy, ba! muszą być "błyszczące" hy hy następnie uśmiech, bardzo ważny. Wymiana zdań, i oceniam gadkę-istotne jak cholerka:p Skan po całości i...dzień dobry:D Może to wydać sie lekko przedmiotowe, ale to tylko pozory:p |
|
|
|
|
Napisany: 11.01.2010 20:15 Domek bracie, myślałem, że z tymi oczami to tylko ja mam napieprzone ;D Dokładnie ta sama kolejność oczy, uśmiech... Może masz rację, że nie każdy dlatego napisałem, że 99% i co więcej odrzucam Twój kamień, ale nie mocno, bo była trafna uwaga :D Może odrazu wytłumaczę.. żeby podejśc do dziewczyny/chłopaka musi się ona/on nam spodobać, wtedy nawiązuje się rozmowa. czasmai jest też inaczej, że to ktoś do nas podchodzi, owszem najpierw ocenimy go po wyglądzie, ale jeśli ten ktoś jest miły, zabawny, mozna z nim na wiele tematów pogadać itd. aż wreszcie stajemy się znajomymi, przyjaciółmi i na koniec jest kwestia chłopak/dziewczyna - jednak to niezmiernie żadko, zazwyczaj taki ktoś musi się nam najwyraźneij w świecie podobać. Jest wiele par, gdzie patrząc na dziewczynę mówię ^!&(!&$^(*&!^$~!^#$%**&^%! (nie no żartuję :P) ale najważniejsze, ze to temu kolesiowi sie podoba. POmijam tu kwestie internetu, gdzie gadamy wyobrazamy sobie cuda, aż tu w realu rozczarowanie ale nie ważne, bo ten ktoś ma świetny charakter. :) |
|
Napisany: 12.01.2010 21:11 zdecydowanie charakter
chłopak może być śliczny jak z obrazka a głupi jak but
ale taka jest prawda a ja np nie chciałabym miec chlopaka który zachowuje sie jak dziecko mimo tez że jest dorosły czy na takiego wygląda więc szczeniackie zachowanie odpada
jak chcesz żeby traktować cię jak dorosłego to tak się zachowuj
a żeby poznać osobę najpierw trzeba wybadać jej charakter sposób bycia a dopiero pózniej można iśc dalej
|
|
Napisany: 14.01.2010 12:28 zgadzam sie z "JustGirl18"
|
|
Napisany: 16.01.2010 14:06 przestańcie, ten temat jest bez sensu! kogo ma się spotkać to się spotka i się z nim ułoży lajf, na resztę to na luźno trzeba mieć ułożone w głowie:p
|
|
Napisany: 19.01.2010 18:31 Skierowane do : rafalv....Czy ktos powiedział że wyglą wogóle nie ma znaczenia??! Ja tylko napisalam że najważnijszy jest charakter... To że ktoś nie jest idealny nie oznacza wcale ze jest odrazu skreslony... Kazdego człowieka trzeba poznać Widocznie ja jestem tym odłamkiem tzw wg Ciebie 1 % I wypraszam sobie stwierdzenie, że okłamuje samą siebie bo każdy ma prawo do powiedzewnia to co myśli Wiec przepraszam ale Ty nie jesteś mną i nie wiem wogóle na jakiej podstawie mogleś coś takiego napisać.... |
|
Napisany: 30.01.2010 14:38 Wiadomo uroda też jest ważna, lecz co nam po urodzie jak taka osoba okaże się kompletnie pustą i niedozniesienia? Tutaj nawet przyjemne dla oczu wrażenia na nic się zdadzą. Dlatego najważniejsze jest wnętrze człowieka przynajmniej jak dla mnie ;)
|
|
Napisany: 31.01.2010 12:14 najpierw uroda. ale jak ma ch...owy charakter to niech spier...ala
|
|
Napisany: 23.02.2010 19:21 najpierw patrzy sie na charakter jak ta osoba jest a potem na wyglad bo jesli kierujemy sie wygladem to szybko mozemy sie przkonac ze mimo iz osoba ktora nam sie podoba jest ladna to ma okropny chrakter i nie posujemy do siebie. ja stawiam najpierw wnetrze a potem zewnatrz ;P |
|
Napisany: 25.02.2010 11:18 najpierw patrzy sie na charakter jak ta osoba jest a potem na wyglad bo jesli kierujemy sie wygladem to szybko mozemy sie przkonac ze mimo iz osoba ktora nam sie podoba jest ladna to ma okropny chrakter i nie posujemy do siebie. ja stawiam najpierw wnetrze a potem zewnatrz ;P jestem jak najbardziej za xOnlyYoux |
|
Napisany: 28.04.2011 19:48 Jedno i drugie jest ważne, bo jeśli spodoba nam się chłopak a ma zryty charakter to po co nam taki ktoś do życia i na odwrót, jeśli ma fajny charakter a jest obleśny to sorry nie musimy z nim być
|
|
Napisany: 29.04.2011 19:32 Hmmm? Moim zdaniem, uroda nie jest tak starsznie ważna jak charakter. Najpierw się patrzy charakter(oto \\\)
|
|
Napisany: 30.04.2011 08:40 zgadza sie:) tylko trzeba pamietac ze atrakcyjnosc z chatakterem muszą isc w parze:)
|
|
Napisany: 02.05.2011 20:36 Jak byś pokochała brzydkiego a fajnego nie zawsze byś się z tym czuła dobrze ale jak byś była z jakimś ciachem a miał by zryty charakter to tez bez sensu. Zgadzam sie z kolegą, mimo wszystko to musi iść trochę w parze.
|
|
Napisany: 02.05.2011 21:33 "Jak byś pokochała brzydkiego a fajnego nie zawsze byś się z tym czuła dobrze" -> wtf? w takim razie to by się nie nazywało "miłością" bo kocha się pomimo wszystko :)
|