Uroda czy Charakter Chłopaka/Dziewczyny?
Odpowiedz| Autor | Post |
|---|---|
|
Napisany: 12.02.2009 00:07 60% charakter 40% wygląd :) dla mnie było by dobrze :D najlepiej 100/100 hehe
|
|
|
|
|
Napisany: 07.03.2009 19:46 ani uroda ani charakter ;) ja lece na kase xD ktoś mi przecież musi kupować winyle :P ok to był żarcik ;) ja patrze na jedną ważną rzecz... włosy, ale to nie znaczy, że patrze na urode. Nie, to jest tak: widzę jakąś panienkę i od razu patrze na włosy czy są długie i rozpuszczone czy może są spięte (bleee) najlepiej brunetka. Później przychodzi czas na zapoznanie i tutaj dużą rolę odgrywa charakter... bo co mi z pięknych rozpuszczonych włosów skro laska będzie chamską arogancką piz... dlatego, jakby nie patrzec ważny jest charakter. A teraz kilka moich przemyśleń. Ładna dziewczyna to, ta która mi się podoba. Taka jest prawda, ale to jest pojęcie względne dlaczego? A no dlatego, że każdemu podoba się inna kobieta, każdy ma inny gust. Dlatego moim "skromnym" zdaniem nie ma brzydkich kobiet. Są tylko te, które komuś się podobają bardziej lub mniej. Dlatego uroda też jest pojęciem względnym. Podam wam przykład; mam brata bliźniaka i można by rzecz, że mamy podobny gust, a jednak tak nie jest, jesteśmy rózni dlatego mi nie podoba się jego dziewczyna, jak widać uroda jest pojęciem względnym. xD
|
|
Napisany: 24.04.2009 13:56 Tak uroda to nie wysztko, czasem uroda to tak na prawdę nic... Charakter zawsze będzie ważny, a kto leci tylko na wygląd to jest płytką osobą. |
|
Napisany: 25.04.2009 14:35 Charakter jest bardzo wazny.
Dla niektorych ludzi wyglad tez ma pewne zanczenie.
x)
|
|
Napisany: 25.04.2009 19:02 wg mnie obydwie rzeczy są istotne i zwracałbym uwagę na charakter jak i na wygląd zewnetrzny ;)
|
|
Napisany: 20.07.2009 12:22 Zawsze się mówi, że charakter najważniejszy. Bo co? nie wyada Wam. Jestem pewien, że w 100% nie. Wiecie co mnie wpierdala najbardziej? Jak jest fajna dzioszka to wszyscy faceci się kleją do niej jak rzepy. Przykład? Komentarze pod fotkami nasza-klasa: "cód miód, fajna, ładna fotka". A najbardziej żenujący jest tekst "piękna fotka, a jeszcze piękniejsza osoba na niej". To samo na imprezach. Ludzie zachowują swoje instynkty seksualne po zwirzętach, choćby nie wiem jak sę wypierali, że liczy się tylko charakter.Udowodnione naukowo ;] ma racje w 100% sa sporadyczne wypadki ze zdarza sie chlopak czy dziewczyna ktory w pierwszej chwili nie patrzy na wyglad nasza pierwsza reakcja to wlasnie spostrzezenie kogos po tym jak sie prezentuje dana osoba jak Cie widza tak Cie pisza swieta racja malo osob patrzy na charakter chociaz sa wyjatki |
|
Napisany: 20.07.2009 17:18 Ja jak chce sobie pożartować, poflirtować - to wtedy wybieram jakiegoś ładnego ;p ale jeśli chodzi o to żebym sie w nim zakochała to musi mi sie podobać z charakteru bo wygląd to nie wszystko.
|
|
Napisany: 25.11.2009 10:50 Taaa oczywiscie... wy panny uzywacie takich wznioslych stwierdzen ze patrzycie na charakter... GUZIK PRAWDA XD Najwazniejsze jest pierwsze wrazenie wizualne X/ Jak nie zachwyci wygladem to charakterem tez nie X/ Chociaz prawda itak jest bardziej zlozona, Kobiety wola umyslowych troglodytow niz Elokwetnych i szarmanckich facetow X/ Moge podac pare przykladow ale jaki to ma sens X/ |
|
Napisany: 25.11.2009 11:26 Super gdy mozesz sie "pokazac" z przystojniakiem przy boku ale czy tak naprawde ma to sens jeżeli nie macie o czym porozmawiac albo jesteś z nim tylko dlatego, ponieważ koleżanki Ci zazdroszczą??Więc to właśnie wnętrze człowieka jest najważniejsze mimo wszystko a uroda przecież i tak przemija...wiem nic nowego nie napisałam;P |
|
Napisany: 27.11.2009 23:24 masakra wy ludzie sie nienauczycie doceniac innych wartosci niz wygląd powinnienem sie ze szczescia oblepic trotylem i wysadzic :/
|
|
Napisany: 30.11.2009 15:50 ale nagraj filmik z tego XD chetnie obejrze XD
|
|
Napisany: 03.12.2009 19:13 wyglad jest wazny ale jak dziewczyna ma glupi charakter to niema o czym gadac
|
|
Napisany: 03.12.2009 21:57 co tu dużo mówić... jak dziewczyna jest brzydka to nie ma perspektyw;p a charakter każdy jest dobry:)
|
|
Napisany: 08.12.2009 08:23 Noo i to jest szczera wypowiedź :mrg:
|
|
Napisany: 15.12.2009 23:44 płytka i tyle
|