CO UWAZACIE ZA LEPSZE ?? FOTKA.PL CZY LOOKME ??
Odpowiedz| Autor | Post |
|---|---|
|
Napisany: 29.06.2008 18:02 Więc zapraszać znajomych - do dzieła :) Nie chcemy być bardziej popularni od fotki, oni isnieją już 7 lat [; |
|
|
|
|
Napisany: 30.06.2008 08:45 Ja uważam że FOTKA.PL jest lepsza niż LOOKME.PL bo na lookme jest niższa średnia (Nje ma jedeeenastqui ;( bŻydki Atlan powiiiinieen wyyykasowóshjać 1 i dodać 12 O! Ftedy byloOoby bosquooo :zonk:) i mniej oceniają... (Chcesz to mozesz miec z dnia na dzien 999999 piątek :jelen: Da sie zalatwic :P) Na FOTCE jest lepsza możliwość do głosowania i komentowania... (Lepsza w czym?? Ja tam nie widze zbytniej roznicy :lol:) . z resztą ja to już sie przyzwyczaiłam na tej strony... (hmmmmmm podaj nick na fotce to cie odzwyczaje bo masz 13 lat na fotce ograniczenie od 15 a ja mam pewne kontakty na tamtym serwisie :hmm:) (fotka.pl) ... POzdrOOoooOOOoooooOo0oOoo00o0oO0oooO... :*:*:)
Edit: Pozwolilem sobie na komentarze w poszczególnych fragmentach treści :mrg: |
|
Napisany: 06.07.2008 22:50 Ej fotka.pl schodzi na psy I to zdecydowanie !
Edit: Schodzila jakies 7 lat temu jak byla nowa... ZESZLA jakies 3 lata temu jak spoleczenstwo zaczelo "idiociec" :tak: Ps. Polecam film "Idiocracy" wyjasnia o nas wszystko :jelen: |
|
Napisany: 15.08.2008 02:52 ja jestem z lookme prawie od poczatku i powiem ze lookme jest troche lepsze od fotki bo widzisz wszystkich co cie podgladaja a nie jak na fotce musisz kase marnowac zeby to zobaczyc pozdrawiam :p ;)
|
|
Napisany: 15.08.2008 04:26 nie wiem kto zakładał to lookme ale jest wszystko zerżnięte z fotki, tj. opisy, klany... tylko, że tu są jeszcze jakieś pojedynki ;/ tylko po co? dobra, pozdro p.S. fotka.pl i tak lepsza ;pp Edit: Kazdy ma swoje zdanie ale ja ci powiem ze fotka pl jest zerznieta i to w 100% od starego "myspace.com" i co ty na to?? :pavarotti: Ps. Powaznie :tak: |
|
Napisany: 15.08.2008 08:37 lookme.pl jest zdecydowanie lepsze. Fakt że jest wszystko to samo co na fotka.pl ale tutaj ma się to wszystko bez tracenia kasy na jakieś "gwiazdy". To jest marnowanie pieniędzy żeby tylko zobaczyc kto cie podgląda i dać większą ocene ;/. Jest przyjęta zasada że ten kto ma gwiazde jest kimś i ma wszystko, a ten kto jej nie ma ten jest NIKIM! Tak to raczej nie powinno wyglądać co?? Każdy z nas jest równy i to odzwierciedla lookme.pl ;)
|
|
Napisany: 15.08.2008 20:48 ania1781 po chuj masz tutaj konto skoro strona Ci się nie podoba? Mnie obie się podobają tak samo... Tyle :) Edit: Sa ludzie i ludzie fotki nic z tym nie zrobisz :tak: |
|
Napisany: 22.08.2008 22:55 lookme.pl jest the beast i koniec! xD
Edit: Lookme jest eeeee bestia?? :ninja: |
|
Napisany: 23.08.2008 11:47 ja tam wole fotke.pl chociaz lookme tez nie jest zle tylko malo znajomych.....:P
Edit: ZAPROS to bedzie wiecej... |
|
Napisany: 24.08.2008 07:24 No to wysyłaj znajomym linki niech się rejestrują jak Ci to tak bardzo przeszkadza:)
Edit: Kocham jak na to narzekaja a nic nie robia zeby sie to zmienilo... |
|
Napisany: 24.08.2008 15:19 A mi i tak najbardziej podoba sie poczucie humoru moderatora oraz jego komentarze ..., Edit: Ojej :ninja: Jestem wzruszony :jelen: A co do obydwoch serisow, to nie mam nic przeciwko fotka pe-el, oraz lookme pe-el. Edit: Tak jak klienci tworza sklepy itp. Tu kolega ma racje :tak: |
|
Napisany: 24.08.2008 15:59 głupie jest tu z tymi blokadami za byle co raz dostałem za ocene bo dałem panience z 8 :D ja wole fotka.pl na lookme jest o wiele mniej osób z okolic Edit: Nikt tu nie daje blokad za "byle co" dlatego ci nie wierze :hmm: Osobiscie o to dbam i na pewno nie za 8 bo jak dla mnie mozesz dac i 32487624386234 jedynek mi to lotto bo masz swoje foty i normalny opis... "Chamskie glosy" z kont "normalnych" sa ignorowane :tak: Edit2: Zapros to bedzie wiecej z okolic moze i nawet twojego bloku/osiedla |
|
Napisany: 24.08.2008 16:25 Fotka.pl ma dużo osób ... Ale trzeba kupić gwiazde zeby zobaczyć kto cie ma w ulubionych ... I duzo takich profili co daja 1 ;( Eh lookme.pl jest lepsza :))
Edit: Tam od kilku (moze 4) lat jest syf a moderatorow jest za malo na taka liczbe uzytkownikow :tak: Chociaz staraja sie jak moga (wiem bo znam kilku na tyle na ile jest to mozliwe w virtualu) |
|
Napisany: 24.08.2008 21:15 texas następny... przeczytaj 2 posty wyżej... Edit: Chyba zaczne kopiowac i wklejac te posty w "edit"... Tutaj na lookme są przynajmniej normalni ludzie... Na fotce tłumy albo pedofilów albo dzieciaków... A to, że malo ludzi? Myślicie, że na fotce od samego początku było kilka milionów ludzi? Edit: A nie?? :wtf: Jestem rozczarowany :lzy: Pewnie kiedyś też ludzie narzekali, że tam mało ludzi i lepsza nie wiem sympatia czy nie wiem co tam było wcześniej... Edit: Myspace.com Kurwa niektórzy się tu zachowują jakby mieli wieczny okres ;| |
|
Napisany: 25.08.2008 10:52 CYTUJE: "Tutajna lookme sę przynajmniej normalni ludzie" Odbieram to jako komplement dla Całej Ekipy ;p
Edit: No to teraz czekam az zalozysz klub "ForumowaEkipa" :mrg: |