Online: 18 Witaj, zaloguj się do naszego serwisu lub zarejestruj się i załóż bloga!

CO UWAZACIE ZA LEPSZE ?? FOTKA.PL CZY LOOKME ??

Odpowiedz
Autor Post
XXChRuMciAXX
XXChRuMciAXX

Napisany: 29.05.2008 16:32

fotkaaaaa.pl

hahahahah:-**

Edit: Jakieś uzasadnienie wypowiedzi?? :hmm:

Post edytowany 1 razy, ostatnio 29.05.2008
OsiedlowaPieknosc
OsiedlowaPieknosc

Napisany: 30.05.2008 16:44

Lookme ma mniej lag, ale jest tu za mało ludzi i jakis "bajerów". : )

Moderatorzy, postarajcie się jescze bardziej, a będziemy lepsi od fotki. :)

Edit: Tu MA byc malo bajerow bo to serwis "rozrywkowy" a ten 2 to komercha :tak:

Ten ma pozostac taki jakim jest :mrg:

Post edytowany 1 razy, ostatnio 30.05.2008
Coolpati
Coolpati

Napisany: 30.05.2008 21:55

Na lookme jest trochę mało osób więc wydaje mi się ze fotka jest lepsza.

Edit: Czytaj posty wyzej (ew na poprzednich stronach) bo 4 raz na to odpowiadac mi sie nie chce :ziew:

Post edytowany 1 razy, ostatnio 30.05.2008
SereDeDesteSuko
SereDeDesteSuko

Napisany: 02.06.2008 14:42

fotka.pl jest o milion razy leprza od lookme. sadze tak poniewaz własnie na fotce sa normalni ludzie. tam mozna miec profil od 15 lat a tutaj? od 13. po co tutaj takie małolaty [ ja tez mam 13] ( ale w tej chwlili nie rozmawiamy o mnie). tutaj jest mało osób i mnie to denerwuje, niema z kim pogadac i wogóle. To tyle co chciałam powiedziaec jak ktos chce to niech wbija na moja fotke moj nic to: jagiellonka510

Edit:

1. Wystarczy ten rozmiar czcionki

2. Co do normalnosci ludzi wiek nie ma naprawde nic do rzeczy

3. Jesli tez masz 13 to co tu robisz?? Idz na fotke, lam regulamin a ja tym czasem napisze do Agnieszki :tak: (moderatorka "Fotki.pl") i pokazemy ci co to znaczy ze fotka jest od 15 lat bo chyba czytanie ze zrozumieniem nie jest twoja mocna strona...

4. Jest malo osob - wyjasnienie kilka postow wczesniej...

5. Nie ma z kim pogadac - wejdz na moj profil i kliknij znajomych... Jesli nie masz tu z kim gadac to juz wina twojej umiejetnosci poznawania nowych ludzi... Ja z tym nie mam problemow...

Sie rozpisalem ^^ Pozdro :wodka:

Post edytowany 1 razy, ostatnio 02.06.2008
xxxUnknownSheaxxx
xxxUnknownSheaxxx

Napisany: 02.06.2008 17:32

No na Fotce niby prifil można mieć od 15 lat, ale jeżeli ktoś jest młodszy, to żadna dla niego trudność w tym, żeby zaznaczył 'mam powyżej 15 lat"... Moim razem look me jest lepsze...

Edit: I wlasnie tego "bezprawnego zaznaczania okienka" staralismy sie uniknac...

Post edytowany 1 razy, ostatnio 02.06.2008
Alafis
Alafis

Napisany: 02.06.2008 20:27

Mi się lepiej podoba ten serwis niż fotka.pl ponieważ nie ma tutaj napływu głupich tematów na forum oraz jest na uboczu fotki i ma lepszą ekipe i niz totlane debilstwo .. do nie dawna byłem moderatorem w innym portalu też skupiał lepszą cześć użytkowników internetu ale finasowo upadł ;]
FrancuZ
FrancuZ

Napisany: 04.06.2008 23:14

@SereDeDesteSuko

Ciekawy nick dziecko :lol:

Marcosino
Marcosino

Napisany: 04.06.2008 23:15

Niby mi to obojętne, mam 13 i co?Profil na fotce...Kilka banów...i wogole...Lepsze wg. mnie jest lookme.pl, mimo tego, ze nie jest dopracowane w pełni tak jak fotka.pl, ale na lookme.pl przynajmniej pisze na forum, a na fotce 1 post na krzyż i nic więcej:)Co z tego, że jest mało ludzi? Ostatnio moja kuzynka założyła konto i kumpel, bo uwidzieli, że ja mam:)Na fotce jest ZA DUZO ludzi, i niektórzy są naprawde jebnięci....Pozdro.
FrancuZ
FrancuZ

Napisany: 04.06.2008 23:16

@Belmus

Co ty masz do mojej lali :ninja:

Marcosino
Marcosino

Napisany: 04.06.2008 23:20

@Belmus (czy jak tamxD)

Na fotce podobno dzieci ponizej 15 mogą wchodzic, ale nie wiem czy to prawda:) Wiadomo: dla kasy:) Gówniarz pójdzie do starej -Mamo daj mi 25zł na karte do telefonu! i kupi gwiazdke i ma podjare, albo zacznie cos kupywac i wogole....

Belormoroth
Belormoroth

Napisany: 05.06.2008 23:29

@Papuk

Ja? Nic... Tak tylko mowie :ninja:

@Marc (Bedziesz Marc z powodu mojego lenistwa w pisaniu nickow :mrg:)

Na fotce zalozylismy swojego czasu organizacje tepiaca dzieci ponizej 15lat, fejki itp.

WIERZ MI ze znalazly sie 9-cio latki(!) i dzieci ledwie co po komunii a jak pisalem na tamtejszym forum to kilku kolesi pisalo tematy ze tu bym dal bana dozywotniego + szlaban na kompa przez 10lat :zonk:

90% forum fotki PiShh3 T4q bo to TRU :ziew:

(Ps. Agnieszka (Avant) Agnieszka (Ajra) i Broken ew. Kurasek nie tepia tego bo 1. Jest ich za malo 2. Za rzadko bywaja 3. Jest tam za duzo ludzi)

FrancuZ
FrancuZ

Napisany: 06.06.2008 14:38

@Balmus :zakochany:

POzyczyc ci ja :pavarotti:

@Marco

Tylko ja moge mowic do niego Belmus:ninja:

@Balmus

BANA MU !!

wasyl
wasyl

Napisany: 06.06.2008 16:39

Jeszcze nie znam tego serwisu, ale wydaje się całkiem przyjazny ;-))
Belormoroth
Belormoroth

Napisany: 07.06.2008 00:04

@Papuk

Wlasnie dlatego nie jestes moderatorem :ninja:

BELMUS NIE BALMUS KAPO :and:

wasyl
wasyl

Napisany: 07.06.2008 09:40

"z kim pogadac i wogóle". x_O tzn ?

Napisz odpowiedź

Musisz być zalogowany, aby móc odpowiadać na tematy.
© 2012 LookMe.pl, wszelkie prawa zastrzeżone. Wszelkie materiały w profilu są własnością użytkowników, którzy zaakceptowali regulamin. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za zamieszczone materiały. Strona wygenerowana w 0.0360 s, cache: 2, zapytań do bazy: 3, core: 54 Agencja Reklamowa